Om...

Om Susanne Wadell…
Jag utbildade mig på Sadelmakeriskolan i Walsall, England, under åren 1995-1996. En lärorik och intensiv tid med duktiga och mycket noggranna lärare som själva arbetat inom läderindustrin i många år. Sadelmakerikunskaper i kombination med ett alldeles för stort hästintresse har resulterat i bra och funktionella produkter som jag använder till mina egna hästar, två Welsh Cob ston.

Om företaget…
Min företagsidé är att sälja kvalitetsprodukter som är funktionella och verkligen passar kunden. Det finns alltid utrymme för kunders egna speciella önskemål. Alla är vi individer och en Cob har inte alltid Cob- storlek. Jag vill också värna om gamla fina produkter som inte längre görs i vårt nya slit och släng samhälle.

Om sadelmakeriet...
Jag driver ett traditionellt sadelmakeri, allt görs för hand från måttagning till färdig produkt. Vissa av de produkter jag har är gamla bra modeller men jag gör även förbättrad och helt ny utrustning, som passar dagens ryttare/ kuskar. Jag är noggrann med ALLT och har vid det här laget samlat på mig mycket erfarenhet sedan avslutad utbildning. Jag gör inte bara utrustning till hästar utan allt möjligt som är i läder samt renoverar vissa möbler, motorcykel sadlar, nya skoter dynor och mycket mycket mer.